Últimes notícies:Esdeveniment anual "SOPAR DE MASCLES"

Benvolguts socis,

El motiu que ens tornem a posar en contacte amb vosaltres, encara que esta vegada solament va dirigit al sector masculí de la falla, és el següent.

Com tots els anys i este no anava a ser menys, se celebra l'esdeveniment masculí anual per excel•lència de la Falla Nou Barri. Este esdeveniment comprèn un magnífic sopar en germanor, amenitzat del ja tradicional xou eròtic, el qual ha anat millorant amb els anys i este promet ser millor amb algunes xicotetes variants en l'espectacle que farà les delícies dels assistents durant el sopar.

A causa de l'atapeït calendari de falles per a enguany 2014, i les possibles baixes que es puguen produir per obligacions de molts membres durant aquestes falles i que provocaria el que molts d'ells no pogueren assistir a aquest esdeveniment, s'ha decidit traslladar-ho al 22 de febrer per a una màxima participació i gaudi de l'esdeveniment per part de tots.

El sopar se celebrarà en el Restaurant Xanudú, a Benicarló, i per a aquells que desconeguen la seua ubicació exacta, s'ha decidit realitzar la concentració de tots els assistents al sopar en la Falla Nou Barri a partir de les 20:30 hores, i així, acudir tots junts al restaurant amb els nostres respectius jupetins junt amb lesbufandes de la falla que farà que ens distingisca de la resta. L'eixida cap al restaurant serà a les 21:15 hores i per a aquells que no puguen acudir a aquesta concentració, hauran d'estar a les 21:30 hores en el restaurant.

També comentar-vos, que una vegada finalitzat el sopar, finalitzat l'espectacle i alguna que una altra copa que segur caurà, ens traslladarem tots al Casal de la Falla Nou Barri, on coincidirem amb el sector femení de la falla, els qui també celebraran el seu respectiu sopar, i que, també acudiran al casal per a continuar tots junts en un final de nit que pot resultar apoteòsic amb un ambient impecable per continuar la festa.

Aquells que ja hagen decidit per assistir i espere que sigueu molts, hauran d'escollir uns dels quatre plats proposats per a eixa nit i que hauran de comunicar-nos-ho amb temps suficient per aquesta mateixa via, a la reunió dels divendres en la falla o als organitzadors de l'esdeveniment que són Felipe Igual, Alberto Monfort, Cristóbal Prieto i/o Adolfo Monfort.
Sense molt més que comentar-vos, recordeu de portar posat el jupetí juntament amb la bufanda, i preguem rigorosa puntualitat i formalitat en les reserves indicant nom, cognoms i plat escollit per cada assistent. I finalment, vos deixe més a baix el menú concertat amb el restaurant per a que li feu una ullada, el seu preu i el xou ja inclòs en el preu final.

Esperant que aquesta cita anual, l'esforç de molts per promoure, fomentar la participació i gaudir d'esta falla que és la nostra, siga del vostre grat i sencera satisfacció.

Rebeu tots una atenta salutació.

Àrea de comunicació,
Falla Nou Barri

Publicat el 17 de Febrer del 2014


Esdeveniment anual "SOPAR DE DONES"

Hola a totes!

Com ja sabeu i és tradicional a la nostra falla, el proper 22 de Febrer tindrà lloc el sopar de dones, sí sí, eixe sopar que sempre dona tant de què parlar i en què les dones xalen al màxim. Des de aquestes línees ens complau informar-vos que aquest any el sopar tindrà lloc en el Restaurant Parador de Benicarló i que el preu és de 32 euros. El dia 22 s’ha quedat a les 21:00 hores al casal de la nostra falla. El sopar inclou:

- Sopar en el Restaurant ( s’ha d’elegir entre solomillo o merluza).
- Xaranga
- I com ja sabeu les que sou repetidores..... moltes sorpreses més que no podem desvelar-vos, sinó que heu de viure per vosaltres mateix.

La data límit per apuntar-vos dimecres 19 de Febrer i per realitzar el pagament és el divendres 21 de Febrer.
Encara no esteu apuntades???? No m’ho puc creure!! Totes les dones que van saben que és un dia que es xala al màxim. Vinga va,anima’t i vine a xalar, de segur que no te’n penediràs. És una bona forma de començar les Falles 2014 que ja quasi les tenim ací.

Podeu posar-vos en contacte per confirmar la vostra assistència i realitzar el pagament, amb Jessica Foix Bretó, Sara Pitarch Ayza o Rosa Oliva per privat via facebook o per whatssap al telèfon 627121353 (Jessica). A més també ens trobareu aquest diumenge a partir de les 16 hores al casal, el dilluns a les 20:45 o el divendres a partir de les 22:30 al casal de la falla, i

Qualsevol dubte que tingueu, no dubteu en posar-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres. Vinga va, no t’ho penses i apunta’t que de ben segur te’n xalaràs.

Organitzadores Sopar de Dones

Publicat el 17 de Febrer del 2014


Nous jupetins i jaquetes Falla Nou Barri

Estimats/des socis/ies,

Amb l'afany d'innovar i millorar la nostra falla marcant un punt d'inflexió respecte a la resta de falles, i és algo que sempre ens ha caracteritzat, ens complau informar-los que es posa a la disposició de tots els socis que ho sol•liciten, la venda dels nous jupetins i jaquetes, tant per a adults com per a xiquets amb l'escut de la falla brodat en l'anvers i el nom de la falla brodades en el dors.

A diferència del tradicional polar en les seues versions amb i sense mànigues, incapaços de repel•lir l'aigua, el vent i permetre una correcta transpiració per al control de la temperatura corporal, es presenta la nova versió del ja conegut polar, amb l'última tecnologia en teixits coneguda com “Soft Shell”. Esta tela està feta de tres capes diferents per a crear una combinació única de tela (polièster per l'exterior, una membrana transpirable i micro llana).

Cadascuna de les tres capes de materials té una funció específica:

• La densa textura i elasticitat de la tela exterior fa que esta siga tèrmica i impermeable.
• La capa intermèdia de micro membrana conté milers de porus diminuts, prou xicotets per a evitar que l'aigua traspasse, però prou gran com per a permetre la transpiració del vapor, mantenir la temperatura corporal i impedir el pas dels elements.
• La capa interior de micro llana es calfa i fa que el teixit siga suau. Transpiració, protecció contra el vent i la pluja són les principals característiques de “Soft Shell”.
• El control de temperatura és possible gràcies a la membrana interna, eliminant la necessitat d'usar o llevar una capa en el cas d'excessiu fred o calor.
• El teixit és lleuger i es torna com una segona pell.

Dit açò, passem a informar-vos dels models, talles i preus que es posaran a la venda i que són els següents:

• Jaqueta xiquet/a amb caputxa. Talles 6, 8 10 i 12. Preu 40€.
• Jaqueta dona entallada. Talles S, M, L, XL i XXL. Preu 40€.
• Jaqueta home. Talles S, M, L, XL, XXL I 3XL. Preu 40€.
• Jupetí dona entallada. Talles S, M, L, XL i XXL. Preu 35€.
• Jupetí home. Talles L, XL, XXL I 3XL. Preu 35€.

Com podeu observar, es mantenen els preus respecte als jupetins que fins avui se subministraven. S'han incorporat les jaquetes per a adults i les jaquetes per a xiquets amb caputxa, i sense oblidar l'enorme avantatge d'incorporar les qualitats del teixit Soft Shell.

A partir del divendres 7, disposarem de tots els models en les seues respectives talles per a qui vulga provar-se'ls i assegurar-se en l'elecció de la talla, ja que després no s'admetran devolucions, a més de demanar un total compromís una vegada sol•licitada la reserva.

També informar-vos, que la data límit per a realitzar les reserves serà fins al 24 de febrer, ja que s'ha de demanar el material i brodar-los per a abans de falles.

Esperem que aquesta iniciativa siga del vostre grat,

Falla Nou Barri,
Àrea de Comunicació

Publicat el 4 de Febrer del 2014

1

Falla Nou Barri ©

 

Web desarrollada por triclick